Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

jul 20, 2012 | Huset, Inredning, Loppis, Pyssel | 9 Kommentarer

De senaste dagarna har jag gått hemma och skrotat, målat lite, fixat lite och pysslat lite.

Jag har gjort om en stol. Blev lite kär i idén med randiga ben sen jag gjorde stolen till Gudrun Sjödén, så nu gjorde jag en annan variant! (fågelburen är från Gekås och den har jag spraymålat och satt fast prickiga fåglar från panduro inuti)

Vi har köpt en ny matta på ikeas fyndavdelning. Passar perfekt till våra stolar.

Jag passade på att måla om ÄNNU en stol. I något tvivelaktig färg kan jag tycka nu i efterhand, men det blir säkert bra ihop med de andra sen.

Jag fixade ihop placeringskorten till bröllopet. Eller placeringsdjuren kanske man ska kalla det.

Sen gick jag på Loppis med Cissi och hittade en hel hög av det fina blåbärsporslinet! Alltihop för 170 kronor!

Skålen fick bli kruka.

Mitt favoritrum i huset.

Där det blommar utanför fönstret.

9 Kommentarer

 1. Blir alldeles pysselinspirerad av första bilden! Himla fin stolen blev.

 2. Hej Anna. En liten fråga.. Jag älskar pinnstolar och har nu samlat på mig några, dock behövs de alla målas om och jag skulle verkligen vilja veta; var du får tag i din färg, är den dyr och vad det är för typ av färg som är bäst att använda?
  Ps. Jag älskar din blogg och du är en grym illustratör. 🙂

  Hälsningar från Klara i Göteborg

 3. Tokigt fint!

 4. Så härligt ni fått det!

 5. Häftig matta!

 6. Vad sjukt! Äger en exakt likadan fågelbur som jag också målat pippigul förra veckan!
  Sjukt fint 😉

 7. Älskar de färgglada stolarna!!

 8. Finfint alltsammans. Jag håller på och fyndar stolar till köket och hade tänkt göra samma sak med fötterna, dvs göra dem randiga. Min fråga till dig är, tejpar du dem först eller målar du randigt på fri hand?

 9. Åh vad snyggt med randiga ben!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...