Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

aug 8, 2012 | Pyssel | 5 Kommentarer

Nuuuu ni, fick ni många inlägg på en dag, men jag har varit så frånvarande sista tiden så det är ni värda!

Nu är det snart höst och jag som är en jobbnarkoman (iallafall när det gäller min egen firma) av rang har längtat som en tok efter hösten.
Nu är bröllopet över, ingen mer stress och saker jag MÅSTE göra.
Nu kan jag bara gräva ner mig i jobb, pyssla i min ateljé hemma i huset, vara gift i största allmänhet och sedan åka på bröllopsresa när det börjar bli lite för kallt om nosen i Sverige.

Det som vaknar mest i mig när hösten kommer krypande, är pysselnerven!
Jag har samlat tyger hela året för att kunna sy lapptäcken (världens roligaste sak att sy!) och igår köpte vi en finfin barnstol i trä som jag varit på jakt efter så länge. En sådan man kan vända på så blir den en bil! (nej jag är inte med barn, men man kan väl bli så småningom och den var alldeles för fin för att lämna kvar)
Stolen vill jag måla om i ljusgrönt med randiga ben, lapptäcket ska vara mönstrat och färgglatt och kanske kanske styr jag upp alla de där miljoner projekten jag har lagt på is under året.

För nu är jag gift, och har tid. Och är lycklig och det är först då, man syr de riktigt fina lapptäckena!

 

5 Kommentarer

 1. Superstort grattis! Så fina ni var på bröllopet. Ska bli kul att se mer bilder.

 2. Grattis Anna och Emil! Vad fantastiskt fint bröllop ni verkar fått till! Jag är glad på avstånd och klappar händerna förtjust över snygga färgmatchningar, ord bakom bröllopsparet, snygga fotoidéer och lyckliga skratt!

 3. Stort grattis!
  Vilken fin klänning, vintage?
  Sedan undrar jag över det gulliga djuret som är bild på i senaste inlägget, hur är det gjort o vem har gjort den?
  kram betty

  • Tack! Nej klänningen är ny. Djuret vet jag tyvärr inget om, hittade bilden hos NioTillFem-Sandra en gång. Men skulle gissa på att den är tovad, det ser så ut

 4. Åh, grattis!
  Hösten är fantastisk för kreativitet. Lugnet lägger sig goch man kan fokusera. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...