Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

nov 12, 2013 | Kläder, Pyssel | 7 Kommentarer

Det här tipset är för gravida, eller sådana som helt enkelt är trötta på att jeansen skär in i midjan.
Jag gillar inte gravidjeans, de få jag har bara hasar ner och jag känner mig som Barbapappa i dom. Så jag sydde helt enkelt mina egna.
Jag började med att välja ett par jeans i min garderob, valde ett par som sitter bra i benen men är på håret för små i midjan redan innan bebisen kom till, från Lindex.
Mudden finns att köpa på metervara i tygbutik, tog en mörkblå givetvis.

IMG_2803

Började med att klippa bort fickpåsen på jeansen och ”fickdelen” av midjan, så det blir såhär:

IMG_2804

Sen klippte jag till mudden i lagom storlek, lite större än vad som behövdes för att fylla ”hålet”. Det går att klippa till sen när den väl är fastsydd. Tänk på att sätta mudden på det hållet där den är mest stretchig. Nåla och sy fast.

IMG_2805

Klart! Nu har du plats för magen och ändå kan du använda dina favoritjeans! Lätt som en plätt!

IMG_2806

7 Kommentarer

  1. Ha! Vilken bra idé!

  2. Jag tyckte det var en så bra idé så jag länkade till dig från min blogg. Hoppas det är OK! Annars säg bara till så kan jag ändra eller ta ner 🙂

  3. Smart! Kan man inte få se en bild på hur det ser ut när de sitter på?

  4. Vilken smart idé! Den har jag aldrig sett tidigare, men helt underbar! Om jag börjar använda byxor igen vet jag vad jag ska göra med alla dem…

  5. Åh, smart! Detta måste testas, håller med dej, gravidbyxorna kanar bara ner HELA tiden! Var köpte du resåren, här i stan?

  6. J*klar vad duktig du är! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...