Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

mar 21, 2014 | Huset, Inredning, Loppis | 3 Kommentarer

Hade en reporter här för ett hemma-hos-reportage igår och när vi gick runt och kikade på huset så insåg jag hur mycket saker jag klätt om och fixat själv.
Det är en mycket tillfredställande hobby. Något är slitet och fult och blir nytt och fint med lite kärlek och omtanke.
Här är vad jag fixat till hemma:

IMG_3793

Biostolarna köpte jag på Erikshjälpen och de hade ett slitet urblekt blått tyg. De blev som nya med lite banantyg!

IMG_3794

Mitt största projekt var soffan, som tidigare var ljusblå och sönderriven av katterna. Den bytte jag både stoppning och klädsel på, samtidigt som jag var väldigt gravid. Fick lägga mig raklång på golvet och vila mellan varven, men fint blev det!

IMG_3795

Det här var mitt första projekt. Stolen såg hemsk ut innan, med trasigt slitet tyg men återigen kom banantyget fram och nu är den fin och glad igen.

IMG_3796

Fåtöljen och fotpallen! Fotpallen är hemifrån Karlstad och fick nytt tyg för flera år sen och när jag hade en massa av det tyget över så klädde jag även om fåtöljen som jag köpt på loppis.

IMG_3798

Kökssoffan är mitt senaste projekt. Den var röd från början med nått sorgligt fleecetyg i blått. Först klädde jag om sitsen till ett rutigt som vi sedan hade i några år, men nu när vi flyttade till huset målde jag soffan ljusgrön och sitsen fick ny klädsel av en bordsduk från myrorna.

3 Kommentarer

  1. Så himla fint!!! <3

  2. Ni har det så fantastiskt fint hemma! Så som jag önskar att jag skulle få ha det, lite härligt ”rörigt” liksom. Men, nej. Lever med en person som tycker vitt är världens bästa färg….

  3. Mycket inspirerande!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...