Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Renoverar del 3!

feb 29, 2012 | Huset, Inredning | 8 Kommentarer

Igårkväll kom Emils pappa, a k a tapetserarmästaren och tapetserade vårt vardagsrum!

Jag passade på att sy gardiner med min trotjänare Husqvarna 2000! Hittar ni någonsin en sån på auktion eller loppis så slå till! Det är den bästa symaskin som gjorts! (alla lärarna på textilakademin var eniga om den saken)

Min har jag fått i studentpresent av min mamma.

Fröken är med på varje del av renoveringen. Även tapetseringen.

Såhär fint blev det!

8 Kommentarer

 1. Vad bra smak ni har! Kommer att bli superfint tillsammans med era möbler.

 2. Ni är ruschiga! (Om det stavas så?)
  Det är nog väldens bästa egenskap

 3. Hej! Jättefin tapet! Där kommer ni bombsäkert trivas som handen i handsken.Det ska bli spännande att se slutresultatet. Lycka till! /Sofie

 4. Det blir ju grymmegrymt, vad härligt med massa utrymme för både kreativitet, fest och familj!

 5. Skulle ni inte bara hyra huset? Ni renoverar ju som om ni ägde stället 😉

  • Jo men man måste ju trivas! Har aldrig förstått mig på det där med ”hyr man så får man inte göra nått”. Gör om gör rätt!

 6. Åh min mamma fick en sån symaskin av mormor när hon fyllde 20. Och när jag fyllde 20 fick jag en likadan av mamma som hon hittat på loppis. De går peppar peppar ta i trä aldrig sönder:) Så rejäla!

  • De är suveräna!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...