Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Rensar!

mar 30, 2012 | Kläder, Loppis | 1 kommentar

När jag ändå är i rensartagen så passar jag på att rensa min garderob också!
Så nu finns det massor av färg ute på tradera, HÄR hittar du mina auktioner!

 

1 kommentar

  1. Hejsan! Titta gärna in på min blogg där jag visar hur jag renoverar och inreder det hus jag flyttat till. Det är min farmor och farfars hus från början och just nu är jag klar med vardagsrummet. Kika gärna in kategorin ”Huset” för före-ochefterbilder! 🙂

    http://carpia.blogg.se/2012/march/vardagsrummet-fore-och-efter.html

    Ha en fin dag! / Carolina

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...