Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar!

jul 6, 2012 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Nu är det semester för en hel hög med personer. De kan ligga i solstolar, tugga på grässtrån och dansa hela natten om de vill.
Är man frilansare, fungerar inte tillvaron riktigt så.
Om jag inte jobbar, får jag heller ingen lön = ingen lön, ingen solstol.
Så nu är jag snart ensam kvar på kontoret, sitter och tecknar uppdrag och lyssnar på spotify. Det känns helt okej, det regnar ju bara iallafall.
Men nu ska jag jobba tre veckor på MQ i Värnamo, för lite ombyte, se lite folk och göra något annat en stund.
Därför kanske det blir lite tyst på bloggen, eller så uppdaterar jag på morgonen innan MQ. Sånt vet man aldrig så noga.
Men bara så ni vet, så är jag inte försvunnen. Jag lever och frodas, jobbar och står i.
Och det bästa av allt är, att när jag jobbat färdigt för den här sommaren, så firar jag det med världens bästa fest.
Nämligen en bröllopsfest och i present, ska jag få en alldeles egen man!
Tänk va?!
Vilken sommar detta kommer bli!

2 Kommentarer

  1. Jag håller med! Sommaren 2012 är den bästa. Vi gifte oss på midsommardagen. Och har idag varit gifta i 2 veckor! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...