Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar!

jun 25, 2012 | Teckningar | 6 Kommentarer

I övermorgon åker jag till Turkiet en vecka och när jag väl är på plats där borta, med fötterna nerborrade i sanden, har jag bestämt mig för att inte kolla min mail överhuvud taget!
Jag kollar nämligen min mail, cirka 150 gånger på en dag. Detta är jobbrelaterat och en smula stressande, så nu har jag bestämt mig för att ta semester även från mailen.
Beställningar, frågor och annat får helt enkelt vänta. Ibland måste man få stänga av helt, för att orka samla kraft att ta nya tag.

Men därför passar jag på att teckna en massa nu innan jag åker.
Nu håller jag på med en header till en blogg.
Just headerteckning är väldigt roligt, ofta får man lite friare tyglar och kan lägga till lite vad man vill.

Det färdiga resultatet får ni se längre fram och även vem headern är till. Men ungefär såhär ser det ut nu:

6 Kommentarer

 1. den här är verkligen superfin, den berör!

 2. Jag är lite nyfiken på hur du gör cirklarna som är så perfekta.
  Gör du de i datorn? Med svamp? Fri hand?
  Hoppas att du får en underbar semester!

  • Den här gången gjorde jag dom i datorn, men oftast gör jag dom för hand!

 3. Det är minsann ruggigt likt Stinastil, om man får gissa 😉

 4. Kommer bli urflott 🙂

 5. Fint! Påminner lite om Lindsay Lohan, men jag gissar att det inte är henne du tecknar till… 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...