Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Header!

feb 13, 2018 | Teckningar | 6 Kommentarer

Ni följer säkert Krickelin (om ni mot förmodan inte gör det så måste ni genast börja) och har då säkert sett att hon flyttat till egen sida.
Jag fick den stora äran att teckna hennes nya header!
Älskar att teckna headers, det ger så fint, lite personligare intryck på en blogg. Dessutom har jag ju tecknat Kristin vid flera tillfällen innan, så att få teckna henne igen var såklart himla kul.

Såhär såg processen ut, grundade med pan pastels för att sen teckna alla detaljer med polychromos pennor. Här anar ni min nya investering också, nämligen ett ritbord som går att luta så jag nu slipper sitta framåtlutad över bordet. ÄLSKAR´T!

Såhär blev den färdiga teckningen, är speciellt nöjd med lite turkosa tonen i hårets skuggningar.


Såhär blev den färdiga headern sen, när Kristin fixat den som hon ville:

Tack snälla Krickelin för förtroendet!

Såhär ser de andra teckningarna jag gjort av henne ut:

6 Kommentarer

  1. Magiskt fint!!

  2. Wow! Så imponerad!

  3. Så fint! Jag läser naturligtvis hennes blogg 🙂
    Skannar du in dina illustrationer i datorn? För visst ritar du på papper och inte med ritplatta på datorn?

  4. Pratade med en kursare idag som berättade att hon håller på att läsa en helt fantastisk bok för sina barn just nu, de skrattade allihop och tyckte den var jättebra – Fislandet hette den! Bra där!

  5. Är fruktansvärt imponerad av denna! Du är grym Anna!

  6. PROFFS!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...