Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Headers!

jun 28, 2013 | Teckningar | 4 Kommentarer

Ett ganska vanligt uppdrag är att teckna headers åt bloggar. Det är nästan det jag tycker är roligast av allt, då brukar man få ta ut svängarna mer och dessutom försöka läsa av hur personen är och vad den vill förmedla.
Här är några headers jag gjort:

Ullbird on a wire! 
Den här bloggen handlar om de urgulliga ullbirdsen (jag har fått två stycken som står hemma i mitt fönster) och nyss syntes de i ett inredningreportage i Plaza Interiör, heja Hanna som den duktiga tjejen heter! Kolla in!

ullbird

Martina Mattsons blogg kan ni väl inte missat vid det här laget? Så himla fin, som en blandning av allt man gillar – torp, inredning, klänningar och fina saker!

banne-raw-2-copy1

Minismartinis!
Det här känns som Norges motsvarighet till Elsa Billgrenungefär. Massor med fina foton och fina kläder.

headermina2

Johannas Tårtor!
Helt makalöst duktiga Johanna och hennes personliga tårtor. Har ni inte sett den så MÅSTE ni kolla! Hon verkar vara den mest påhittiga människan någonsin, ni måste bara se köket hon byggt till sin dotter. Så fort jag får barn ska jag försöka mig på något liknande!

Banner2

Har säkert missat någon, har ni en blogg där jag tecknat headern så är det bara att skriva en rad bland kommentarerna så lägger jag till er också såklart!

4 Kommentarer

  1. Fy sjutton så fina!!

  2. Och här sprack min plan att bara kolla dagens bloggar ”lite snabbt”. Nu har jag tittat på tårtor i en bra stund. Vet inte om jag vågar kolla in övriga tips. 😉

  3. Underbara headers, snacka om att du kan grejen med det där! Blir sugen på att be dig göra en åt min lilla sketblogg, vad tar du för ersättning och sådär? Den frågan får du sääkert femton gånger om dan.

  4. Min blogg pryds av din headers :0) mia-fangadagen.blogspot.se är väldigt stolt över att ha en Anna Ritar!
    Kram

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...