Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Julkort!

nov 4, 2014 | Teckningar | 1 kommentar

Förra året tecknade jag julkort på uppdrag av BYGGA i Värnamo. Då gjorde jag den här tomten:

tomte

I år fick jag samma uppdrag igen och då blev resultatet såhär:

byggaliten

Så roligt med företag som ger mig helt fria händer.
Fast SÅHÄR fria händer hade jag när jag skulle teckna ett eget julkort, som var från mitt företag:

annaritartomte

1 kommentar

  1. Hahaha.. Då vet vi vad du går för om du får ”helt fria händer”
    Tack igen för ett fint kort.

    Ha de gott // Emelie

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...