Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna ritar mer!

aug 1, 2008 | Teckningar | 19 Kommentarer
Imorgon flyttar jag, utan jobb och utan säker inkomst. På vinst och förlust helt enkelt. Jag tycker det är ganska modigt faktiskt (eller dumt, det är en smaksak) men nu kör vi! Heja mig!
här kommer lite fler skåpmatsteckningar!

19 Kommentarer

 1. Du ritar HELT FANTASTISKT!! Om du behöver en person att rita av så får du gärna säja till! 🙂

 2. vart i världen hamnar du? kram! Och du, jag tycker det är supermodigt att bara flytta så!

 3. jag tappar hakan varje gång jag går in på din blogg. 🙂

 4. när ska anna rita mig?

 5. Varit inne här ett par gånger innan och älskar dina teckningar de är fina!! Du är duktig på det du gör tjejen! Hoppas flytten går bra.. allt brukar ordna sig till slut har jag en känsla av. kram

 6. Wow, Fantastic portraits!
  You captured the looks so well.

 7. heja du! du är så duktig!

 8. då målar så jävla fint!

 9. Riktigt fina teckningar!!:D Önskar att jag var lika duktig som du! Behöver verkligen träna på porträtt!:)
  Kram Perfektionista

 10. Lycka till med allt!

 11. ÄLSKAR DIN BLOGG! 🙂

 12. heja dig! :D:D lycka till! hur lång tid tar det för dig att rita tex bild 1?

 13. Vet du vad jag brukar göra först när jag kommer in på datorn? jag brukar besöka din blogg. den är så himla fin och du ritar så otroligt fint! det är svårt att beskriva i ord liksom. Men fortsätt med det du gör så kommer du bli stor! kramkalas

 14. Åh, vilka vackra teckningar 🙂 Gillar den tredje mest.

  Mvh
  /Emma

 15. (med stor risk för att verka vara värsta stalkern)= *Anna kom heeeem, för vi längtar efter deeeeej…*

 16. du tatuerar inte månne????

  tar du emot beställningar att rita upp…..och vad kostar det i sånna fall?

 17. Hej anna, du har en fin blogg med hemskt fina teckningar samt tavlor! jag har en fråga, vore hemskt tacksam om du hinner med den såhär i flyttider! jag förmodar att du har rätt många av de där 92 nyanserna i din ägo, men vilka använder du mest, vilka är dina favoriter? och vilka är bäst som hudfärg, funkar alla som är lite åt det beiga hållet på färgskalan eller är det någon som är extra bra? Det beror ju förstås på vad det är för hudfärg man vill åt, men men hoppas du kan ge mig något tips ändå! Jag funderar på att köpa mig ett par att använda istället för akvarellen ibland, det är bara det att jag inte kan bestämma mig för villka! Lycka till i framtiden! / Linn

 18. jag kan bara säga att du är grymt duktig 🙂

 19. Gud vad duktig du är!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...