Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Mumintroll, del 2!

jun 19, 2016 | Teckningar | 5 Kommentarer

För några dagar sedan inledde jag projektet ”teckna alla karaktärerna i Mumindalen som riktiga personer”.
Nu är det dags för karaktär nummer två, nämligen Filifjonkan.
Filifjonkan är ganska orolig typ. Oroar sig för stora katastrofer, översvämningar och tyfoner.
Men hon är också ordentlig och noggrann, gillar att ha det rent och snyggt omkring sig, ifall det skulle komma över någon på tebjudning som hon egentligen inte vill.
Här är min version av Filifjonkan!

filifjonkanteckning

Såhär ser hon ut i böckerna:

Filifjonkan-800x800

Här är den förra teckningen jag gjorde, på Lilla My.

lillamyteckning

5 Kommentarer

  1. Underbara!!

  2. ÅÅÅH! Blev just lite kär i både filifjonkan och lilla my!

  3. Så himla fina! Ser mycket fram emot snusmumriken, denna drömmiga man..

  4. Elsker denne serien, gleder meg til resten!

  5. Åh de blev likt henne. 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...