Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar på Facebook!

mar 5, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 3 Kommentarer

Nu finns Anna Ritar på facebook, så gå in där och gilla vettja, så ska jag försöka hålla koll på alla nya grejer jag försöker lära mig samtidigt!

Tänkte på det senast idag, att 2012 tydligen är förändningens år.
– Jag har skaffat egen domän, stort för en sån som mig som aldrig vågar prova nått nytt (jag har fortfarande typ aldrig ätit någon annan hamburgare än Big Mac!)
– Jag lär mig köra bil trots att jag varit en stark motståndare till detta i snart 28 år!
– Jag har skaffat hus!
– Jag har tackat nej till jobb för att våga satsa på mitt eget
– Jag ska gå och bli fru. Bara en sån sak. Det är inte kattskit det inte!

3 Kommentarer

  1. Och då har ändå året bara börjat! Tror du har ett fantastiskt spännande år framför dig 🙂

  2. Och det är så roligt att följa! Men sedan du bytte domän får jag inte rss:en att funka utan hamnar bara i kommentarsflödet. Går det att fixa?

    • Konstigt! Vet inte varför det blir så, ska kolla med min bloggbyggare så får vi se vad hon säger!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...