Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar på Turné!

aug 25, 2008 | Teckningar | 10 Kommentarer


Nu är det såhär kära läsare att mina illustrationer ska ut på turné! Så har du lite flyt kanske de kommer just till din stad, de kommer hålla till på diverse bibliotek och medborgarskolor. Jag lovar att komma med ett schema om var och när de dyker upp!
Alltid roligare att se det live, färger och sånt kommer fram så mycket bättre då!

10 Kommentarer

 1. Va roligt 🙂 Riktigt nyfiken på att se dom på riktigt, Karlstad kommer dom till hoppas jag 🙂

 2. jävla snyggt som vanligt! brukar inte kommentera men kände att jag inte kan smyga runt och bara titta. måste säga något någon gång! 🙂

 3. Jag blir så glad av dina bilder.
  Underbart!
  Pusspusspuss

 4. elish – Karlstad har dom ju varit hela tiden! Men åk ut till Antik och Design i Målkom, där finns alla målningar och sådär!

 5. Vilken teaser! Så.. hoppas! hoppas!

 6. Haha jo, men vart har du haft dom? 🙂 Jag har hunne se dom nånstans.. Men molkom blir de 🙂

 7. ska in ett inte där i min kommentar ochså, men de förstod ni nog..

 8. Hänger du med på turnén?
  Kommer de/du så långt söderut som till Malmö månne?
  Får väl vänta på det där schemat…

 9. Vad duktig du är, har precis hittat hit 🙂

  Jag hittade hit via ett tips från en av mina läsare som nominerade dig till en ny omgång av veckans blogg som nu har börjat hos mig! Du tävlar mot 4 andra bloggar om att få en plats i månadens blogg-tävlingen som äger rum nästa vecka och vinner man där har man en plats i årets blogg-tävlingen i december i år! Det är läsarna som utser vem som vinner genom att rösta i kommentarsfältet på sin favorit. Blogg och/eller mailadress måste finnas med på den som röstar för att rösten ska vara giltig. Man har en röst per dag att utnyttja och tävlingen pågår till lördag 30/8-08. Resultatet samt alla röster publiceras på söndag 31/8-08. Lycka till! /Sica

 10. Oj riktigt snygga illustrationer måste jag säga! Kul!

  Kram
  /Johanna

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...