Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Vinnarporträttet!

sep 26, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Nu var det dags för mig att teckna vinnarporträttet till min tävling på instagram. Till min fördel så va Mira helt okej med att jag valde bild att teckna själv.
Först valde jag en annan bild, men lyckades inte få till det som jag ville, så då bytte jag helt enkelt bild att teckna efter.
Jag började med en skiss:

bild 2

När jag var nöjd med skissen, så tecknade jag av den på mitt ljusbord för att slippa alla blyertsstreck och skisstreck.
Sen började jag med färgen. Ungefär såhär gör jag, tecknar färdigt små partier i taget kan man säga:

bild 1

Tills hela bilden är färdig!

Mira

4 Kommentarer

  1. alltså shit vad begåvad du är!!! så vansinnigt snyggt!!!!

  2. Vad duktig du är Anna!

  3. Superkul att följa förloppet! Jag som redan beställt två porträtt av dig, är så nöjd. Har senast i veckan fått ett sms av en kompis som ville veta dina kontaktuppgifter. Så snart får du säkert en beställning i inboxen! 🙂 Ha en fin dag!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...