Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Rolighetslistan!

okt 9, 2017 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Elsa hade den bästa listan på sin blogg, full med smaskiga detaljer och sånt gillar man ju.
Jag kör en likadan:

– Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?

Oj, jag tyckte VÄLDIGT mycket om vår releasefest för Fislandet, för jag var så hög på livet att jag liksom flög fram. Men samtidigt hann jag ju inte göra så mycket mer än signera böcker, men bara känslan var magisk.
Annars var Emils 30-årsfest väldigt lyckad också, men cykeltema där alla gäster cyklade runt stan, drack bubbel och sen dansade tills långt in på morgonen. Sånt är ju alltid bra.

IMG_4819

 

– När var du riktigt full?

Det var jag förrförra helgen när vi var på bröllop och gick hem klockan fyra på morgonen efter att ha skriksjungit stad i ljus femton gånger. Ytterst lyckat bröllop!

 

– När gjorde du något pinsamt på fest?

Hmmmm…..kanske när jag va på en AW för några veckor sen och en av bönderna i Bonde söker fru kom fram och stötte på mig och jag började prata om vem han borde valt i slutvalet haha.

– Vilken är den peppigaste låten?

”Hela huset” med Maggio. Den påminner om alla fester jag var på i Göteborg när jag var ung. Hur vi sov på soffor, på mattor och gick hem i gryningen med mascara i ansiktet och bubbliga i magen av massa roligheter. Gud de där festerna alltså, så glad jag är att jag har med mig dom i bagaget!

IMG_2635

– Vad känner du dig snyggaste i?

Mössa, är helt klart en mössperson!

IMG_4158

 

– En riktigt kalasig bild tack!

 

IMG_2534

En suddig bild från en sen kväll med våra grannar. Barn i pyjamas, stearinljus, vin och massa prat långt in på nätterna. Älskar det här så mycket!

– Beskriv en perfekt fredag

På fredagar jobbar jag bara till 15, sen hämtar jag Knut på dagis och efter det brukar vi alltid hitta på nått, antingen åka och köpa godis, åka till lekparken eller hälsa på min faster. Älskar när jag får hänga med honom själv, han är så rolig nu och så lätt att ha att göra med!
Sen brukar Emil ringa och fråga om jag är sugen på nått särskilt till middag och sen möts vi hemma och sätter på hög musik, häller upp ett glas vin och lagar mat och leker med Knutte. Sen äter vi och sen ligger hela familjen i soffan och äter godis och ser på barnprogram. När KNut somnat så ser vi på dokumentärer, helst från amerikanska fängelser, det bästa jag vet.

 

– Berätta en anekdot om en kändis som du träffat

För massa år sen när jag hade en kille i Stockholm, så låg det en bil i fel fil och i vägen för oss, så min kille blev skitsur (han blev det rätt ofta) och började gorma i bilen om den jävla tanten som satt i bilen bredvid, sen kollade vi igen och såg att det var Magnus Uggla. Dock ganska lik en liten tant.
Senast jag hade en kändisgrej var på releasefesten och precis när det skulle dra igång så sa Cissi att hon var tvungen att springa iväg och äta nått och såklart kommer Kristian Luuk precis då så jag fick stå ensam med honom och försöka att inte se allt för starstrucked ut. Klarade mig hyffsat bra och pratade om boken en lång stund, men jag blev ändå väldigt lättad när Cissi sen kom tillbaka. Pjuh.

IMG_4806

– Vem är du på efterfest?

Den som vill gå hem. Jag hatar efterfester och har med största sannolikhet velat gå hem en bra stund redan innan efterfesten. Emil däremot, han vill aldrig gå hem. Slutar alltid med att jag släpar hem honom när han somnat i nån soffa.

– Bästa walk of shamen du gjort?

En gång på en av de där festerna i Göteborg. Hade verkligen inte en aning om var jag var när jag skulle åka hem på morgonen. Visste inte ens vilket håll jag skulle åka med spårvagnen och ännu mindre var själva spårvagnen var! Såg nog väldigt vilsen ut för till slut kom det fram en tjej och frågade om jag ville ha skjuts till spårvagnen. Det ville jag och skämdes ihjäl när jag åkte hem i superkort kjol bland alla som var på väg till jobbet. Det spöregnade dessutom.

– Tre lögner du ofta drar

– Att jag mår bra
– Att jag inte vill ha fler barn
– Att pengar inte är något problem


– Vad har du i nattduksbordslådan, egentligen?

Väldigt många hårnålar, en öronpropp, en kamerabatteriladdare till en kamera jag inte använder + lite annat 😉

– Vad ska du göra i helgen?

Jag ska åka till min mamma! Äntligen! Har inte varit där sen april! Bedrövligt!

51

4 Kommentarer

  1. Alltså, blir så nyfiken, vilken bonde stötte på dig? 🙂 🙂

    • Haha det var en från en tidigare säsong

  2. Härlig lista! Helt off topic – vilken galet snygg tröja/jacka du har på dig på ”möss-bilden” (alltså när du sitter på huk med en kamera). Skulle bli jätteglad om du ville dela med dig om vilket märke den är.
    Skickar också ett stort tack för en härlig och inspirerade blogg – drömmer fortfarande om få ett Anna Ritar-original i min ägo!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...