Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna ryter ifrån!

nov 18, 2008 | Tankar och Vardag | 8 Kommentarer


Jag har bokat min biljett för att åka hem på jul. Dagen innan julafton anländer en glad och förmodligen hungrig Anna till Karlstad och världens mysigaste föräldrar, storebror och mormor.
Sen, dagen efter kalaset, ska Anna, mätt och belåten åka hem till Värnamo igen men då har jävla dret SJ bestämt att Värnamo är en plats på jorden som ingen vill åka till på juldagen och helt stängt av all tågtrafik dit.
Alltså är jag fast i Karlstad trots att jag på Annandagen ska stå och snällt byta alla Fred Perry tröjor folk köpt i fel storlek.
Helskotta!
Så nu blir det till att gå från Jönköping på juldagen eller helt enkelt säga upp mig.
SJ är djävulens påfund!

8 Kommentarer

 1. Först, fantastiskt fina målningar och teckningar. Också, enligt swebus hemsida går krösatåget mellan Jönköping och Värnamo med ett antal avgångar på juldagen. Hoppas det löser sig.

  MvH Krister, Jönköping

 2. http://www.jlt.se skall det vara. De länkade från Swebus hemsida… DS.

 3. -Hej, vill bara säga att att du imponerar verkligen med dig talang! Grymt duktig är du! Nyfiken: Hur fick du jobbet på MQ eftersom du inte har jobbat/pluggat med det innan? Är själv intresserad av att jobba med det, finns ju många modekedjor. Go girl! / Fredrik

 4. tack ska du ha! 😀
  jo det var verkligen hur roligt som helst igår! inte varje dag det kommer tidningsteam på besök direkt… men herreguuud vad vi städade och fixade innan! gick och la mig halv tre natten innan.. haha! 🙂

 5. Krister, tack snälla för hjälpen!

  Fredrik, det va en slump, jag gick in och frågade och just då sökte de dekoratör sen fick jag provskylta och tydligen hade jag fallenhet för det. Man tror att det är lätt som en plätt men det är en hel vetenskap det där med styling!

 6. Jag hoppas att du kommer tillbaka till värnamo tillsdess så jag kan byta mina mjuka klappar ;D

 7. haha vart har du hittat den där ögonbindeln? Svara gärna i min blogg så jag inte missar ditt svar! =)

 8. Vilket dilemma. Ser att du fått många lösningar, så det löser sig säkert!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...