Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Satsar!

mar 14, 2012 | Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Jag har precis haft ett väldigt givande möte med mitt jobb.
Jag har tänkt, vridit och vänt på min affärsidé och insett att jag måste hårdsatsa. Åt ett håll. Framåt.
Åt det håll jag vill, inte göra massa saker som tar fokus från det som är viktigt.
Som min coach sa: vill du till skogen, akta dig då för att springa in i massa träd på vägen dit som bara hindrar dig från att komma fram.
Mycket bra. För precis så är det.

Så från och med nu, avsätter jag två dagar i veckan till beställningsjobb, bröllopsporträtt och inbjudningskort.
Resten av tiden fokuserar jag på att ta mig framåt.
Detta kommer betyda lite längre väntetid, men också förhoppningsvis ett större värde i slutänden.

Hoppas ni förstår och hejar på mig, för nu jädrar får vi den här stenen i rullning!

7 Kommentarer

 1. Hejja! Jag är så avundsjuk och inspirerad av dig, men du får mig också att anstränga mig lite mer. Åh, du är värd varenda framgång. Lycka till!

 2. Heja heja!

 3. go Anna!!

 4. Du är så imponerande bra och fin på alla sätt så det kan väl inte gå annat än fantastiskt bra med allt du företar dig?! Tusen tack för all inspiration! Lycka till med bröllopet o sitter ni inte ute där det blåser så kör stenhårt på de underbara o prickiga papptallrikarna o muggarna 🙂 Är det nån fåntratt som uppfattar det billigt/snålt så är hen ju bara pinsam. Önskar all lycka o välgång i allt! Kram!

 5. Hejja Anna! 😀

 6. Det är så sjukt svårt att fokusera när det finns så mycket kul att göra och så lite tid. Behöver själv göra STORA prioriteringar framöver.

  Kör hårt!

 7. Jag har trott på dig sen den där dagen när jag intervjuade dig över msn (visst var det msn?!) för Papper Magasin och kommer alltid att tro på dig. Satsa och satsa hårt. Jag vet att det kommer att gå bra för dig.

  ps. angående papperstallrikar på bröllopet. Visst fan går det! Ingen ska väl behöva sucka över att behöva diska på er roliga dag. Då ska det ju festas och dansas. Ha de fina papperstallrikarna och låt sluta sina färgglada liv i en sopsäck! ds.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...