Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna ser i Syne!

feb 19, 2009 | Tankar och Vardag


När jag var i Göteborg för några dagar sen såg jag plötsligt min teckning komma gående! Väldigt skum känsla att se sin teckning röra sig. Jag gömde mig bakom en hylla och stirrade mest.
Jag trodde helt enkelt att jag såg Evelina som jag tecknat vid ett flertal tillfällen!
Nu i efterhand när jag fegt skickat ett facebook-meddelande till henne så visade det sig att jag inte alls sett henne.
Men det är ju egentligen orelevant för det fina va att se nån man tecknat gå runt. Jag känner ju oftast inte de jag tecknar och vet inte hur de rör sig och hur det låter.
Det vet jag ioförsig inte nu heller eftersom det inte va hon.
Men man kan ju låtsas.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...