Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

jun 19, 2013 | Kläder | 2 Kommentarer

För första gången på länge har jag nu lite mer pengar än jag brukar, det firade jag med att shoppa lite:

tights image1xxl

Klänningen hittade jag på Asos häromdagen och i nästa sekund så var den slut! Så när jag kollade idag igen så fanns den inne igen i min storlek så jag var helt enkelt tvungen att köpa den!
Strumpbyxorna var liksom för tuffa för att bara gå förbi, så de fick också följa med hem till mig, what ever! (från asos de också)

2 Kommentarer

  1. satan i gatan vilka fräcka strumpbyxor!

  2. älskar klänningen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...