Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

jan 8, 2019 | Kläder | 1 kommentar

Jag har verkligen gått bananas den här månaden. Jag kan verkligen inte stå emot rea, trots att jag försöker!
Men nu blir det köpstopp till min födelsedag, MINST!

Men vi kan ju kolla vad jag köpt, så känns det iallafall lite bättre med tanke på att det är en massa fint!

Först ut den här drömmiga väskan! Alltså jag ÄLSKAR den! Blir alldeles lycklig varje dag när jag får ta med mig den här ut. Jag köpte den i den bästa gruppen på facebook, Labels we Love. Har skrivit om den tidigare, alltså en sida på facebook där folk säljer sina märkeskläder. Man kan verkligen fynda här och det är en himla fin plats över lag. Väskan är en vintage Moschino och har den perfekta slitningen. Åh!

I samma grupp köpte jag även de här Levi´s jeansen. Så himla snygga! Dock visade det sig att de är för små, men nu har jag ju börjat med Mammafitness så förhoppningsvis kommer jag i dom om några månader. Bra morot!

Ett annat fynd jag gjort i den Facebookgruppen var den här toppen från Rodebjer. Tänker att den ihop med jeansen i sommar blir kanon!

När jag var i Karlstad och fick egentid på stan, köpte jag den här mohair tröjan från Na-kd. Dock fanns den bara i large vilket egentligen är för stort men jag tycker inte det gör så mycket. Speciellt förtjust i ballongrärmarna.

Köpte även den här t-shirten från Levi´s på rean. Kan liksom inte gå förbi gråa t-shirtar. Har alldeles för många redan.

Det här halsbandet såg jag på min kompis Erika och tyckte det var så fint med symbolen på kedjan och inte dinglande. Var tvungen att köpa ett jag med, fast mitt är i guld. Från Glitter.

De här byxorna såg jag på Filippa K´s rea och tyckte de var så fina. Sen hittade jag dom på MQ och provade och föll pladask. Så skönt med resår i midjan. Som att ha på sig mjukisbyxor fast finbyxor. Älskar´t!

Kan inte stå emot den här färgen! Den här har jag beställt från Monki men är lite osäker. Har inte fått hem den än men vet inte riktigt om jag är en hoodie-person. Fast jag hoppas.

Till sist väntade jag ut Marimekkos rea, de gick från 30% till 40% och nu till slut 50%, då äntligen slog jag till på drömskorna som jag suktat efter så länge! Hurra!

Usch det var mycket handlat nu när jag radar upp det såhär. Nu blir det köpstopp som sagt.
Kanske ska testa ett halvår utan att köpa några kläder?
Ja det ska jag ta mig tusan göra.
Och sälja av sånt jag inte använder.
Ja, det får bli ett löfte!

1 kommentar

  1. Haha, så kul (kanske mer för mig än för dig och övriga världen men) – jag inledde traditionen att köpa något fint till mig själv från Marimekkos julrea när jag fick min första fasta anställning. Förra året blev det (omedvetet) en tunika med samma mönster och färgställning som din vinröda klänning. I år var jag sååå nära på att köpa prick de där skorna, men har just nu sjuklön och lät därför bli. Du är en av få bloggare/instagrammare jag faktiskt kan identifiera mig med stilmässigt. Snälla sluta aldrig! (Och lägg hemskt gärna upp många bilder med skorna på så jag kan leva genom dig.)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...