Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna SKA på fest! (för tusan)

nov 17, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Nu kom ju chansen till fest, goodiebags och min chans att visa mig utanför min lilla skrubb! Nämligen Amandas rosa fest!

Jag vill gå av två enkla anledningar (eller tre kanske)
1.) Jag tycker att illustratörer också ska ha kul, inte BARA modebloggerskorna!
2.) Jag tycker att gratis är gott (och har dessutom inte råd med annat än gratis just nu)
3.) Jag vill få känna mig fin och ha en klänning som gör sig bra när man snurrar runt runt

Så nu du Amanda får du nog ta och bjuda mig! Jag kan ge dig en teckning för besväret (jag har ju så många på dig så jag kan gödsla med dom!)

2 Kommentarer

  1. Jag håller med dig fullständigt! Mer uppmärksamhet till illustratörerna! Det är ju trots allt vi som har talang 😉 (aaah det är därför, de vill inte ha konkurrens & bli avslöjade att det enda de kan är att klä sig fint..ooops sa jag för mkt nu?!)

  2. Haha, du är så bedårande!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...