Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Skam, del 2!

jan 11, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

Nu har jag sett klart hela säsong tre av Skam och har lite sorg över att det inte finns mer att se.
Min favorit är absolut Sana, så jävla stencool (specielt när hon åker hoverboard)
När vi pratade på jobbet om den här serien (pratar inte alla om denna serie nu?) så sa de att jag är som Sana. Det är en jättekomplimang!

Dock var jag nog dessvärre mer som Vilde när jag gick på gymnasiet. Blev helt besatt av killar och intalade mig all möjlig smörja om varför de inte gillade mig.
Men hon har sin charm hon också såklart.
Hade jag varit yngre och gått på gymnasiet nu, hade jag varit kär i Isak.
Men när jag gick på gymnasiet hade jag nog fallit för penetrator-Chris. Typiskt min dåvarande stil.

Här kommer i alla fall ännu ett Skam-porträtt, en tribute till Sana!

sana

1 kommentar

  1. Underbar bild av Sana! Kan ju inte låta bli att hoppas på en Isak bild också efter säsong tre…. Så mäktig serie -nu är det bara att vänta och längta efter säsong fyra.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...