Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna slår in Paket och säger Fel!

dec 14, 2008 | Tankar och Vardag | 9 Kommentarer


Jag trotsar julens röda tema och kör på rosa! Rött är en överskattad färg.

Idag på jobbet sa jag årets felsägning:
En äldre man va inne och köpte dödskallekalsonger till sin son.
Mannen: Min son är mcknutte så dödskallar passar bra….fast han är en snäll mcknutte
Jag: Då kan han ju va hård i kalsongerna iallafall!

Suck. Ytterst pinsamt och jag blev mycket röd och väldigt trött på mig själv. Haha, får bjuda på den!

9 Kommentarer

 1. sött ju hahaha

 2. hahaha 🙂 vad sa han då?
  är det vad jag anar i mattias paket? isåfall blir han glaaad!

 3. naw, så söta paket:)

 4. Haha, den va bra! 😀

 5. hahaha, underbart!

 6. Hå hå hå..ridå?!
  Kan ju hoppas o önska att han inte hängde med på felsägningen…=)

 7. Åh vart har du köpt pappret? De var ju jättefint ju! 🙂

  Ja de låter pinsamt men de är de ju bara för stunden som är ganska kort men man kan berätta den för folk och få dem att skratta länge. Så de kan ju vara värt att vara lite pinsam för att kunna glädje folk. 🙂

 8. O haha, det var det roligast jag hört på länge!

 9. vill du läsa nåt kul så kan du ju gå in på min lilla blogg o se dagens… jag tyckte iaf det var kul som pappa sa…

  tack för en fin blogg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...