Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna slår på Stort!

nov 19, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Nu är det snart ÄNTLIGEN dags för lanseringen av Modette Market!
Snart slår portarna upp OCH känns deras nya logga möjligtvis bekant?
När jag såg den färdiga bilden på hemsidan häromdagen blev jag så glad så jag grät.

Nu börjar det! Fortsätt hänga på låset så kanske det dyker upp fler bilder när det äntligen drar igång. Vem vet 😉

2 Kommentarer

  1. hur snyggt som helst!
    jag förstår att du är stolt & dte väl förtjänt

  2. Vad roligt, jag funderade härom dagen på vem som gjort illustrationen. Och nu vet jag.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...