Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Stockholm!

okt 10, 2016 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

På fredag lämnar jag Knutte extra tidigt på dagis och hoppar på ett tåg mot Stockholm.
Tycker alltid det är något visst med att åka morgontåget. Alla sitter och gäspar och det luktar kaffe i hela tåget. Dessutom kommer man fram i vettig tid och hinner strosa runt ensam i flera timmar <—- min bästa grej!
Jag har alltid en så himla lång lista i mitt huvud med vad jag vill hinna med när jag är i Stockholm så jag planerar alltid in en väldig massa egentid för att inte bli störd i mitt strosande.

Tex vill jag alltid shoppa ensam, då slipper man anpassa sig till andras tider och scheman och man behöver bara gå i de affärerna man själv gillar.
Den här gången är jag på jakt efter en vinterjacka till mig. Så svårt tycker jag. Jag gillar inte när de ser för sportiga ut, men inte heller för damiga och helst inte dunjacka och den måste gå över rumpan fast inte nedanför knäet osv osv osv
Den här gången tror jag att jag ska ta en svart eller mörkblå för omväxlings skull.
Kommer säkert sluta med en knallgul ändå.

Alla mina Stockholmsresor är alltid för att jobba i grund och botten men jag brukar alltid boka in det så jag även hinner med roligheter också.
På lördagmorgon ska jag träffa förlaget så då blir det lite jobb, men resten av tiden tänker jag dricka rödvin medans jag glor på folk.
Sen vill jag gå promenader där man kan sparka mycket löv (typ Hagaparken) och prata om livet med Johan.
Jag hoppas såklart även att vi ska kunna klämma in liiiite dans också.
Man dansar inte alls lika mycket nu som man gjorde förr och jag har på riktigt sorg över det. Älskar att gå ut och dansa med Johan, han är totalt hämningslös och otroligt bra på att dansa så det blir alltid succé!

Nu räknar jag ner dagarna, ska hinna med ett besök i Ullared innan dess också. Rolig vecka med andra ord!

Om ni springer på mig på stan så säg hej vettja, även om jag blir jätteobekväm och inte vet vad jag ska säga så blir jag himla glad inuti.

img_1804 img_1818

5 Kommentarer

  1. Är Johan ”J” från tidig Duva-i-luva-period??

    • Haha jäklar vad gammal läsare du är! Nej det är det inte, jag har inte kontakt med den ”J” längre, mer än att vi är kompisar på Facebook.

  2. Då kanske man kan få se en skymt av dig på Gekås/Ullared? Jag pluggar men jobbar på helgerna på barnkläder-ytterplagg. Hade varit kul att säga hej (plus att jag kan guida dig till de mest vattenavstötande plaggen, något av en ofrivillig expertis från min sida) 🙂

    • Dessvärre inte, kommer vara där på onsdag och då är det ju inte helg!

  3. Kollat på fjällräven jackor? Supersköna,varma, praktiska. Min är blå. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...