Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Svarar!

sep 6, 2008 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Hej!

TACK för alla kommentarer, sjukt kul att mötas av så mycket fint!

Tyvärr måste jag meddela att jag just för tillfället inte hinner ta emot beställningar. Är otroligt smickrad för alla förfrågningar men jag har bara en hand att teckna med och den går varm så tyvärr får ni vänta lite. Men jag gör så gott jag kan (får väl anställa nån haha)

Nu är jag i Göteborg och dricker drinkar, ikväll blir det kalasbyxorna på!
Ha det så fint tills jag kommer hem!

5 Kommentarer

 1. hej:) klart man får fina kommentarer om man ritar fint..kolla gärna in min blogg..skulle iallafall behöva ha lite tips, använder oxå promarker..

 2. Hejsan! Jag har kikat igenom hela din blogg och din hemsida! Herregud vilka fina bilder!

  Kan inte låta bli att känna mig lite avis på dig, jag önskar jag hade samma talang!
  Älskar ditt sätt att måla!

  Ha det gott!

  /Karolin

 3. Har just kollat igenom hela din blogg, och jag kan bara ge dig omdömet: Fantastiskt! Sällan att man stöter på en så mångsidig och begåvad person. Grattis till talangen, fortsätt förvalta den väl!

 4. Jag vet inte riktigt hur jag kom över din blogg och hemsida men jag är riktigt glad att jag gjorde det. Jag tecknar själv men har inte gjort det på över ett år men dina otroligt vackra verk gav mig en kick. TACK!

 5. Vad kul det var att läsa reportaget. Vilket flyt du haft=) Låter som en drömvärld. Ska själv besöka ett litet café idag i samhället där jag bor och fråga om de vill pryda sina väggar med min konst=)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...