Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tappar Stinget!

okt 30, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Alltså jag vet inte vad som hänt med mig, har säkert tio ofärdiga teckningar liggandes på mitt skrivbord, jag får bara inte till det, har glömt hur man gör!
Otroligt frustrerande att ögonen sitter för tätt, att näsan ser för stor ut och hår har jag alldeles glömt bort hur man tecknar! Vad har hänt med mig?!

Så jag har tyvärr inget nytt att visa, eftersom allt jag gör ser ut som en femåringen skulle gjort det. Men skam den som ger sig, jädrar vad jag ska försöka ta mig ur den här svackan!

En rolig sak förresten, igår kväll ringde en radiokille och frågade om jag ville vara gäst i hans program! Såklart vill jag det!
Jag har aldrig pratat i radio förr, det verkar onekligen läskigt och han lät dessutom som en typisk radiokille med klämkäck röst och snabba repliker. Hjälp.
Jag kommer bara säga….ööööhhhhmmm…..uuummmmmm….ööööhh…..jaaaaaag…..eh.

Nu ska jag ta en avbrott från datorn, gå och köpa mat och prata om livet på lunchen. Det kanske ger lite ny inspiration.

 

4 Kommentarer

  1. Det vi ser här ser iallfall bättre ut än någonsin. Kör hårt bara. Det lossnar nog igen.

  2. Galet grymt! Älskar det. Många kramar. 🙂

  3. Radio är faktiskt väldigt väldigt kul! Dessutom känns det ganska tryggt att sitta i en studio där ingen ser en (eller om man gör inslaget per telefon) när man pratar. Kommer gå finemang ska du se!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...