Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Beställningar!

feb 23, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Den här vintern har nästan tagit knäcken på mig.
Det var oerhört mycket att göra i December och sen kom det bara in mer och mer jobb. Det är så lätt att tacka ja men sen när listan över väntande jobb blir längre och längre är det svårt att hinna med.
Man glömmer ibland att när man tackar ja så innebär det ju att man faktiskt måste göra jobbet också.
Så just nu försöker jag beta av listan så gott det går, så jag kommer in i en mer human takt och kanske kan börja planera lite bättre inför framtidens beställningar.

Här kommer i alla fall några jag gjort på senaste tiden:

par

CCI20151203_0001 flicka john man

2 Kommentarer

  1. Härligt att det går bra, men du måste ju vara din egen bästa chef och se till att arbetssituationen blir bra också.

    Kanske är dags att uppdatera prislistan? Och kanske göra en plan för hur mycket jobb som är rimligt per vecka? (vad vet jag, ett porträtt är kanske en dag, ett företagsjobb 5 dagar och så vill du planera in lite öppen tid för när det kommer oväntade och spännande uppdrag med kort deadline?)

  2. Anna! Jag är också egenföretagare (frilansjounalist) och tycker det är så skönt att du delar med dig av den här tillvarons största dilemma. JA, man har längtat och längtat efter en full agenda som genererar bra inkomster. NEJ, man vill inte ha så mycket att göra att man blir matt och inget orkar. Tycker man alltför ofta hamnar där. Jag har ingen bra lösning på problemet, för jag är en ja-sägare av rang. Men det är synd att det fria livet man längtade efter ska innebära så mycket vånda. Har också ett litet barn (1,5 år) och det svåraste tycker jag är att prioritera – jobb, barn, pengar, tid att andas… Ja, du fattar.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...