Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Julkort!

nov 13, 2015 | Teckningar | 5 Kommentarer

I tre år har jag tecknat julkort åt Bygga och i år blev jag sugen på att göra lite annorlunda.
Jag ville ha lite gammaldags feeling och att det skulle kännas riktigt juligt, så jag målade i akvarell!
Akvarell är lite knixigt och är inte riktigt inom min comfortzone men det gör det ju också himla roligt.
Såhär blev resultatet:

byggajulkortliten

De två tidigare har sett ut såhär:

byggaliten

tomte

5 Kommentarer

  1. Så fina! Älskar den första bilden!!

  2. Men wow!!!! Så otroligt fin den blev (årets)! Vill ha! 😀

  3. Å, vilken julstämning! Får nästan lite Madicken-feelings (vilket alltså är positivt). 🙂

  4. Alla är superfina! Men jag tror nog att favoriten är året, vilken julkänsla alltså. Fint Anna!

  5. Fan va fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...