Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Mumintroll, del 11!

jul 5, 2016 | Teckningar | 1 kommentar

Den här muminbilden såg jag fram emot att göra vill jag lova, nämligen Mårran!
Tycker hon blev så väldigt ful, men ändå lite snäll på nått sätt. Sen tycker jag nästan man känner igen henne, det finns många Mårror där ute.

Vet ni förresten att Mårran inte alls är så läskig som man tror? Läs boken ”Pappan och havet” så får ni se. Min favoritbok av Tove Jansson för övrigt.

morranteckning

morranoriginal

1 kommentar

  1. Väldigt lik henne! Jag tycker synd om Mårran. Jag har den boken, jag med. Mumin och Mårran blir typ kompisar i den boken. 🙂

    Men från Muminserierna från Tvn, så tyckte jag att hon var läskig, när jag var liten. :/

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...