Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Mumintroll!

jun 17, 2016 | Teckningar | 4 Kommentarer

Har sett bilderna på Disneyprinsessor florera på internet ett tag, hur de skulle sett ut som de var verkliga personer. De är tecknade av konstnären Jirka Vinse Jonatan Väätäinen och ser ut såhär:

6d8be8a2eaeedb60ffd431f1396f7990

Alltså de är SÅ himla fina!
Jag blev superinspirerad, dock kände jag att just Disney kanske inte var min favorit (och dessutom uppenbarligen redan gjort) så jag bestämde mig för att göra figurerna i Mumindalen! Lite knixigt eftersom de flesta inte ens är mänskliga så att säga, men jag återkommer med resultatet så småningom.
Men först ut, Lilla My!

lillamyteckningOch originalet, för er som kanske inte är lika bekanta med Mumindalen som jag är.

9f17a924a0c6593911b0df43def4ed28

4 Kommentarer

  1. Så otroligt bra idé! Och bilden på Lilla my är fantastisk. Jag ser fram emot att se alla andra bilder.

  2. Så cool! Vilken rolig idé :))

  3. Kul idé och fin My! Dock tänker jag att Lilla My är ett barn?

  4. Åhh Lilla My! Jätte fin målning! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...