Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Nytt!

sep 5, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

Efter sommaren fick jag en dipp, var inte alls sugen på att teckna mina vanliga porträtt längre. Behövde nya utmaning och teckna annat än jag alltid gjort.
Så jag började utmana mig själv.
Igår tecknade jag den svåraste teckningen jag gjort hittills, en man, i ett bubbelbad, delvis under vattnet.
Ja, det var sannerligen skitsvårt och fick tänka till flera gånger.
När den var färdig kunde jag inte bestämma mig för om jag tyckte den blev bra eller dålig, men ju mer jag tittar på den desto mer gillar jag den.
Tror jag…..

skum

(tack Flora för inspirerande foto)

1 kommentar

  1. Hej! Jag brukar aldrig kommentera men har läst din blogg till och från i så många år nu och vill bara säga att det är så kul att se hur du utvecklas hela tiden! Plus om/när du blir sugen på porträtt igen så tror jag du skulle gilla att teckna @swedishanton på insta, tycker han har ett Anna ritar-kompatibelt ansikte!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...