Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Skivomslag!

nov 22, 2015 | Tankar och Vardag, Teckningar | 1 kommentar

I början av hösten fick jag ett mail från Niclas om att teckna ett skivomslag.
Han och hans dotter släpper en singel vid jul där alla pengarna går till hemlösa. Så himla fint!
På deras facebooksida kan ni läsa mer om hur ni beställer skivan, HÄR hittar ni det!

Såhär blev skivomslaget:

gamlastan

1 kommentar

  1. Hej
    Tack för en bra blogg!
    Undrar bara om du tog betalt för att göra skivomslaget eller om de pengarna också går till hemlösa?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...