Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar!

apr 29, 2014 | Teckningar | 5 Kommentarer

Alltså så himla många bra förslag ni kommit med! Blev genast superinspirerad!
Tycker förslaget med bildserier va himla bra, så det ska jag nog göra. Kanske en med djur, en med citat, en med porträtt och en med kändisar (tänker typ Astrid Lindgren?)
Sen gillar jag också tanken på att teckna lite mer situationer, som tex campingmålningen. Där det finns med flera människor och sådär så det blir det nog också.
Nu ska jag sätta mig med pennorna så lovar jag att visa så fort jag är klar!
Tusen tack för all hjälp och inspiration och kul att ni gillar idén med prints!

clarahöns

5 Kommentarer

  1. Ja kändisar! Som den på Lykke Li i galleriet!

  2. Hej! Det har säkert kommit upp, men hinner inte läsa igenom kommentarerna, men din variant av gamla skolplanscher, typ människokroppen, växter, fjärilar etc hade varit WOW!

  3. Jag skulle gärna ha en Astrid, eller kanske någon annan inspirerande, cool kvinna. Tänk att ha en Gudrun Schyman på väggen!

  4. Ja en bildserie vore ju underbart!
    Jag skulle gärna köpa en serie om ca tre (mindre) print i stil med paret som pussas bakom ballongerna samt killen i rutig skjorta som lyfter upp sin tjej. Älskar de pastelliga färgerna. Lika så skulle jag gladeligen köpa en serie baserad på din svarta tuschteckning av ett par som kramas, den som du gjorde en gång när du var sjuk. Har hållit utkik efter dessa bilder (och liknande) när du ”sålt ut gamla” illustrationer.

  5. Jag gillar din campingmålning skarpt! För ett år sen köpte vi husvagn och jag hoppas fånga hela familjen på bild i sommar så jag kan göra en beställning! Har velat det så himla länge men tycker inte vi haft något roligt foto/bra tema…jag gillar situationer- alltså dina teckningar och målningar som är som ögonblicksbilder.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...