Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar!

feb 17, 2012 | Allmänt | 2 Kommentarer

Följ min blogg med Bloglovin

Ha, har ni sett?! Egen domän!
Känner mig redan friare, vuxnare och arton kilo ballare!

Nu ska vi se om jag lyckas blogga på den här sidan också.
Ligger nämligen hemma i sängen, med solen i ögonen och på dagens agenda står flyttpackning (därav att jag inte stigit upp än)

Men jag vill iallafall tipsa er om det här!
den här sidan, kan man nämligen både rösta och köpa min t-shirt! Gör det vettja, så blir jag glad och ni blir snyggast i stan!

[fbshare url=”http://annaritar.com/” type=”button”]

2 Kommentarer

  1. Grattis till egna domänet! Visst känns det lyxigt och stort när man skaffar det? Själv älskar jag också möjligheten till att ha en halv miljon olika mailadresser.

    Din banner är förövrigt jättesnygg! Lite hemlängtan med skosgstjärnan med.

  2. *lyfter på hatten & niger djupt*

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...