Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar!

jun 27, 2012 | Hår | 5 Kommentarer

Hittade det superroliga programmet hos Elsa och var helt enkelt tvungen att testa!

Som Mila Jovovich

Som Vanessa Hudgens

Som Heidi Klum

Som Cameron Diaz

Mer Heidi

Jennifer Lopez, eller Lilla My?

Carey Mulligan.

Jag som hade lite planer på att bli riktigt mörk, som hon 50-tals tjejen i Project Runway all stars (älskar hur hon ser ut!) men efter att ha provat lite nu, så vette tusan om jag ens ska röra mitt hår haha!

5 Kommentarer

  1. Lilla my var fantastisk!! 🙂

    //enblommigtekopp.blogg.se

  2. Visst är det hur kul som helst att färga o förändra håret. Men du e fin som du e. Låter som en gammal klyscha men de e sant.!

  3. Nu förstår jag att det är nära för jag träffade just din blivande på stan i fin outfit! 🙂
    ..och tatueringen på armen såg tillochmed finare ut i verkligheten!

  4. Jag tycker du passar väldigt bra i knut-frisyren, jag!

    /vykorttillminsyster.blogg.se

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...