Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar!

jan 2, 2015 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har fått en ny A3-scanner av Emil i julklapp (jippie!!!) och nu håller jag på att testa den. Än är vi inte riktigt överens eftersom jag inte tycker den har korrekt färgåtergivning, men med lite trix blev det iallafall bra. Kanske lär jag mig lite mer allt eftersom.
Jag tecknar helst i A3 numera om jag får bestämma, så man f¨r lite med space och det blir inte lika inklämt.
Såhär det bilden på opera-Rickard ut inscannad:

gaysex
Sen gjorde jag även en teckning på Cecilia Forss. Jag visste att hon följde mig på instagram så jag frågade om jag fick teckna henne och det ville hon mer än gärna och när porträttet var klart så ringde hon mig (!!!) och frågade om jag ville vara med på ett projekt hon höll på med! Såklart ville jag det, så nu är jag ännu gladare att jag gjorde porträttet!
En sak leder till en annan, det är det bästa jag vet!

Ceciliaforss

 

2 Kommentarer

  1. Åh!! Jag har länge funderat på att skaffa en A3-scanner! Vilken är det du har? Rekommenderar du den?

  2. Vad spännande med ett nytt projekt! Längtar att få hör om det!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...