Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar Neon!

aug 29, 2012 | Teckningar | 6 Kommentarer

Häromdagen landade det ett paket med promarkers neon i brevlådan!
Jag skulle ljuga om jag sa att jag vanligtvis använder neon men det känns superkul att testa nått nytt.

Annas pennor letraset

Jag gav mig själv en utmaning, att teckna en bild helt gjord med just neonfärger.
Men när jag scannade den blev den bara såhär trist:

Anna använder Letraset pennor

Scannern kan nämligen inte läsa av flouriserande (heter det så?) färger. Men när jag fotade den så ger det bilden lite mer rättvisa:

letraset pennorna är det Anna Ritar använder

De här pennorna hade två runda spetsar istället för en fyrkantig, det tyckte jag var toppen! Det borde de göra på alla sina promarkers!

Jag har även fått testa en annan promarker variant, också från Letraset men med pensel i ena änden. Toppen!

Nu ser jag fram emot att få in de här pennorna i mitt vanliga tecknande, på ett eller annat sätt borde det ju gå!

Här kan du köpa dom!

 

6 Kommentarer

  1. Håller med, runda spetsar på båda sidorna!
    Pensel lät ju mycket intressant! 🙂

  2. Super flott som vanligt, ska bli spännande att se dig jobba mer med neonfärgerna! Jag har en konstig liten fråga, vad har du för scanner? Jag måste verkligen ha en bra typ nu känner jag. Tack på förhand! http://Www.cupcakekaos.blogspot.com

    • Jag har en HP Photosmart scanner, funkar bra tycker jag, kombinerad skrivare och scanner

  3. Spännande! Ser fram emot att se när du blandar in dem i dina vanliga verk 🙂

  4. Helt orelaterad önskan: Det skulle vara så kul att se alla dina verk som du publicerar här på bloggen (och även annat så klart!) samlade under länken ”galleri” som ju för närvarande är sorgligt tom på innehåll. Kram!

    • Fixat! Iallafall några stycken!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...