Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

mar 15, 2012 | Loppis | 3 Kommentarer

Jag tipsar aldrig om smink eller skönhet, även om jag har ett hav av olika produkter (jag har en faster med egen sminkbutik) jag känner liksom att det finns så många andra som gör det bättre än jag.
Men sen fick jag den här crémen i present och jag ä l s k a r den!
Det känns som att smörja in ansiktet med ett lager sammet innan du sminkar dig!
Det är en ganska liten flaska och kostar 299 kronor tror jag, från body shop. Men den är superdryg och så fort min tar slut tänker jag springa iväg och köpa en ny bums, för det här är, på riktigt, det bästa som gjorts på länge!

3 Kommentarer

  1. Hej anna!
    Jag har en fråga om den här produkten, den är värd att lägga pengar alltså? Det har du ju redan sagt men jag är student och är trött på att köpa grejer som inte funkar… Men om
    jag lägger 300 så kommer jag känna skillnad..? Du är för övrigt fantastiskt. Jag älskar allt med din blogg och allt du gör. Du inspirerar mig. KRAM

    • Den är utan tvekan värd sina pengar! Detta är inget jag är ”sponsrad” med utan ett helt genuint tips!

  2. Det är jätteroligt, för om man scrollar upp och ner på sidan snabbt så ser det ut som om bakgrunden rör sig fram och tillbaka. Jag trodde att det var en gif! Det tyckte jag var roligt, så det ville jag dela med mig av 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...