Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

apr 26, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 11 Kommentarer

Nu ska jag komma med ett tips, helt opartiskt såklart….ehum.

Studenten.
Snart är det dags, nerverna på helspänn, dörrarna öppnas och man springer skrikandes ut med magen i halsgropen och hela livet i handen!

Stor dag, den största någonsin. Just då iallafall.

Folk gör skyltar, klipper och klistrar med bebisbilder och serpentiner.
Jag tycker man ska anlita mig istället, så gör jag ett porträtt som dels är roligt för stunden med en skylt som ingen annan har, sen också är betydligt roligare att spara än en bild på sig själv med potatismos i håret.

Ett litet tips bara!

11 Kommentarer

 1. Så himla bra. Är inte där riktigt med mina barn men jag tipsade mina fb-vänner som har barn i den åldern. Har du ritat bröllopsporträtt? Eller rättare sagt är det nått du gärna skulle göra?

  • Jag ritar nästan enbart bröllopsporträtt, det är nog den vanligaste beställningen.

 2. Vilken bra grej! Jag önskar att jag hade varit yngre och skulle ta studenten nu. Så himla mycket roligare att du ritar än en gammal knasig bild. Bra!

 3. Fan. Önskar att jag tog studenten i år, eller att jag hade haft ett barn som gjorde det. Hade absolut lagt en beställning då!

 4. Så fiffgt!!!!
  Mycket roligare än de vanliga skyltarna 🙂

 5. Hej Anna!
  Kikar in här mellan åt å är grymt imponerad av din tecknartalang!
  Bror min tar studenten å ja tänkte bara höra vad du tar för att teckna en bild till en student skylt?

  Mvh/ Frida

 6. Jätteläcker studentska=) Synd att man e så gammal och grå hehe

 7. Åk till Tyrolen utanför Alvesta på söndag! Stor loppis!

 8. Det här hade gjort det värt att gå om gymnasiet och ta studenten igen!

 9. Jag kommer definitivt återkomma när tjejerna når rätt ålder – tänk vad kul att följa upp den du gjorde när de var små!

  (ja, jag räknar med att du fortfarande är i business om 10 år… även om jag tror jag får vara ute i ännu bättre tid och punga ut med lite mer, när du verkligen slagit stort, liksom 😉 )

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...