Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

okt 8, 2012 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Vet ni en fantastisk sak?! Att lilla fjuttiga Värnamo ska få finbesök av Underbara Clara!
Det är ju en strålande sak och hade jag inte varit bortrest på bröllopsresa hade jag öppnat dörren på vid gavel och hoppats att hon sovit i mitt gästrum! Jädra bröllopsresa att förstöra allting.

Hon kommer iallafall hit onsdagen den 17 oktober och föreläser på Arken, det börjar klockan 15.30 med fika och sen börjar själva programmet vid 16.00. Glöm inte att ta med dig Claras bok så kan hon signera den på plats!
Så åk hit nu alla ni som bor i närheten, Jönköping, Växjö och alla små byar där emellan!
Vill du komma ska du anmäla dig till info@resurscentrum.net eller ringa 036-15 07 05.

Åhhh vad jag önskar jag kunde gå, vi ses ju tyvärr alldeles för sällan då det är en himla bit till Umeå och hon är en av mina favoritpersoner! Har ni hennes bok så tycker jag ni ska slänga ett extra öga i slutet på den förresten…..

4 Kommentarer

  1. Åh vad fin din teckning av Clara är, vintermysig!

  2. Jamen! Så himla dumt att du är borta då! Jag som faktiskt ska sova över också. Hade varit så roligt att ses, men okejdå, jag unnar dig din bröllopsresa =)

    • Vad roligt, då får du berätta hur det va sen! Ja jag vet att jag står med, tanken var att jag skulle vara med först men är ju inte hemma. Så nu ser det mest konstigt ut att jag står med. Men men

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...