Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

feb 12, 2013 | Pyssel, Tankar och Vardag | 9 Kommentarer

På förra årets Formex-mässa köpte jag ett stämpelset för kontoret (och ett med bokstäver) och nu har jag börjat varje dag med att göra en  lista över dagens jobb, vem jag ska ringa, vilka mail jag måste skriva, vad jag ska ta med mig hem och vilken teckning jag ska teckna.
Så himla fiffigt!
Det är dessutom roligt att få bocka av på listan och nu har jag även börjat samla listorna i en pärm, så kan man titta i den när man får för sig att man inte gör något vettigt om dagarna. Så bra!
Dessutom är stämplarna så himla fina att det gör listan till ett riktigt nöje.

Såhär ser det ut på ett ungefär, sen är det bara tt fylla i vem man ska ringa och vad man ska göra under dagen!

skanna0004

9 Kommentarer

 1. Åh vilka fina! Telefonen… TELEFONEN!!!! <3
  Och så gillar jag "Thanks"-skylten väldigt mycket. Förstår att det blir roligare "att-göra-listor" med såna fina bilder framför varje punkt ^_^

  Vet du vart man få tag i såna idag?

  • Ja telefonen och skrivmaskinen är finast! Jag köpte dom från något danskt företag som jag inte minns namnet på så jag vet faktiskt inte riktigt. Någon finare pappersaffär kanske?

 2. Hej

  tqck för fin färglad och liksom vardagsfin blogg!

  Läste att du gillade namnet Doris! Mina döttrar heter Daisy och Doris! Fina va!? 🙂

  Kram och hej!

  • Väldigt fina namn! Å nu blir jag avis!

  • Hej Annakaroline (och Anna, jag älskar din blogg!). Jag råkade bara se din kommentar och var tvungen att kommentera då även mina döttrar heter just Daisy och Doris! Bra smak du har 🙂

 3. Fasiken att jag missade frågestunden. Ville ju veta mer om dina glasögon, inköpsställe, märke, pris osv osv, lätt besatt av dom. Hehe.

  Jag är en av dom som sällan eller aldrig kommenterar heller.
  Hej! Du är himla bra!

  /Greta

  • Haha ingen fara, du kan fråga nu istället!
   Jag har tre par och allihop är från smart eyes, där kostar alla glasögon 995 kr och ibland har de erbjudande ”välj två betala halva priset för det andra paret”. Gå dit, väldigt snygga bågar och inget dyrt tjaffs!

   • Åh! Tack. Behöver verkligen nya bågar och när jag såg dina i trä gapade jag mest bara först. Så attans snygga! Nu ska här planeras in ett besök hos dom!

 4. Både smart och snyggt på samma gång. Kan inte bli bättre.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...