Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

nov 9, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Idag är en sån dag när allting liksom är som en dimma, huvudet snurrar och jag kan inte riktigt tänka klart. Det händer alldeles för mycket stora och svåra saker just nu att jag inte kan förmå mig att skriva om någonting alls egentligen.

Men jag passar på att tipsa om två bra saker:

* Det första är att det är loppis på Scandic Värnamo den 17/11 där alla pengar går till Barncancerfonden!

* Det andra är att nu har min kalender landat från tryckeriet och ligger här rykande färsk till försäljning, även där går 10 % till Cancerfonden!
Vill du beställa så mailar du bara till ilebykalender@hotmail.se eller klickar på kalendern i högerspalten.

1 kommentar

  1. Oj, det lät oroväckande….stora och svåra saker. Hoppas det inte är något allvarligt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...