Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

sep 20, 2013 | Inredning, Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Oj långt avbrott på bloggen, men jag lever desto mer på instagram (annaritar) så håll koll där om det är tyst här. Ska skriva ett längre inlägg senare om hur det går med körkortet och visa lite nya teckningar, men först måste jag tipsa om min kompis Wenche, som så många gånger förr!
Idag släppte hon nämligen sin ABC-poster (som också finns som tapet!) den finns bara i begränsat antal (100 stycken) i just den färgställningen och kostar 150 kr styck, inklusive frakt!
Vill du beställa så mailar du till: info@wform.dk
Vill du beställa tapeten så finns den i webshopen som du hittar här: http://www.wform.dk/

Vi kikar lite på hur den ser ut:

wenchetapet

Här är tapeten (och den sjukt fina elefantpallen!)wenche1 Giraffen är min favorit!wenche2 wenche3wencheplanchHär är ABC-postern! Så himla fin att ha i barnrummet, eller i vardagsrummet kanske? Hon kan hon, den där Wenche!

5 Kommentarer

  1. Fin! 🙂 men är det bara jag som ute förstår vad bokstaven C har för djur!? 😛 Längtar tills du är tillbaka på bloggen. 🙂 trevlig helg!

    • C är en chinchilla! 🙂

  2. Nu har jag läst igenom hela din blogg. Det tog ett tag, Jag blev inspirerad av dina teckningar och dina färgglada outfits! Vad ska jag göra nu??

  3. Jag älskar tvättbjörnen!!

  4. Så himla fina! Tack för tipset!
    Jag är inflyttad Värnamobo och nu i stort behov av frisörtips eftersom min gamla räddare i nöden flyttat. Vet du vart jag kan vända mig med mitt slitna ruffs? Kämpa på med körkortet!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...