Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Tröttheten!

sep 8, 2017 | Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Åh jag är så oinspirerad just nu.
Vet inte vad jag ska skriva om på bloggen, vet inte vad jag ska teckna, vet inte hur jag ska ha håret.
Ja ni förstår känslan.

Såhär blir jag alltid när det är stora saker i görningen och det är det sannerligen den här månaden.

Igår landade tex en stor låda fullproppad med Fislandet böcker hemma hos mig! Alltså den känslan!!
Jag åkte genast och köpte finpizza till familjen och Emil öppnade en falska champagne. Som sig bör när det händer storslagna saker!
När jag åkte hem med pizzan i bilen satt jag bara och dumlog i bilen, så jäkla glad över boken och stolt över mig själv som gjorde det.
Oerhört fin känsla.

Men efter storslagna känslostormar (oavsett om det är bra eller dåliga sådana) så blir jag attacktrött och totalt utmattad.
Där är jag idag.

Är också precis i uppstarten av ett nytt bolag, där det inte bara är jag utan vi är två som ska vara med och tycka och tänka.
Det är väldigt mycket nytt och allting känns lite stort och läskigt.
Sådant resulterar alltid i trötthet hos mig.
Mitt i möten kan jag känna att jag måste lägga mig ner och sova en stund. Min hjärna går liksom på högvarv så den orkar inte ens hålla sig själv vaken för den har så mycket att tänka på.

Men jag har hittat ett fint sätt att koppla av. Jag lyssnar på ljusbok och tecknar.
Så himla bra kombo, att jag aldrig tänkt på det tidigare?!
Nu ska jag fortsätta teckna och lyssna på bok.

Tipsa gärna om det är nått särskilt ni vill läsa om i bloggen, så jag får lite skrivlust igen!

_R5A5664

 

7 Kommentarer

 1. Jag vill gärna höra om hur det var hos mediet!

 2. Jag vill läsa om ”andra sidan” och hur medie-mötet gick!

  • Samma här!

 3. Jag har läst din blogg sen jag gick på gymnasiet (2011) och tycker den är så himla fin och bra.

  Jag tycker om när du gör listor så man lär känna dig lite bättre. Kanske en lista på vilka appar du använder mest i din telefon, eller dina favoriter på instagram (vilket du kanske redan har gjort?)Och dina inlägg om Karlstad är också en favorit. Sen vill jag såklart läsa om mediemötet.

  Heja dig Anna!

 4. Om du behöver inläggsinspiration; jag är nyfiken på att höra om hur det går till att illustrera en bilderbok! Var manuset färdigt när du började? Kunde du vara med och bestämma vilka scener som skulle illustreras? Spännande med ”behind the scenes”!

 5. Jag läser gärna om hur du blev illustratör och konstnär. Var du det redan som barn och ritade fantastiska teckningar eller var det något du ville göra och övade och övade och övade upp dig till den kunskap du har idag? Tycker det är fantastiskt att du haft Arne Isacsson som lärare!! 🙂

 6. Jag vill gärna höra dina tankar om att skaffa fler barn eller inte. Jag har precis fått barn (3,5 månad sedan) och känner att jag verkligen aldrig mer vill vara gravid, vara med om en förlossning och framför allt inte vara med om den här första tiden igen. Men, då får lillfisen inget syskon… Dilemma delux.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...