Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna tycker synd om sig själv!

sep 12, 2008 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer


Jag är förkyld deluxe.
Iförd kofta, stickade benvärmare och mössa sitter jag här och tycker ofantligt synd om mig själv.
Jag vill för en sekund bo i Stockholm, kunna gå utanför dörren, köpa en kaffe och sen strosa ner på gatorna å gå mitt vanliga Stockholmsvarv som jag brukade gå när även jag bodde där. I den här stan blir det inte mycket strosande.

Varför är det ingen som kommer med godis och varm saft till mig?
Dumma Småland.

3 Kommentarer

  1. jag är också dunderförkyld! =0( Men om man vill få i sig något som gör att allt känns lite bättre, skiva då ca 10 skivor av färsk ingefära, stoppa i en kastrull med en skvätt vatten. Koka upp, stäng av plattan och låt det hela stå och dra ca 10 minuter. Häll i en kopp, kläm i lite färsk citron och massa honung. (min favorit är akaciahonung) Det lindrar både halsen och humöret! =0)

    Krya på dig! Kram

  2. Tråkigt med förkylning, hoppas du känner dig bättre snart! Är för övrigt ute efter en kofta i exakt den modellen som den du har bild på i det här inlägget. Har du någon koll på var den är ifrån?

  3. Frida – tror den är från La Redoute

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...