Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Uppdaterar!

mar 10, 2014 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Jag lever. Så ni vet.
Men jag var nog lite naiv när jag trodde att jag skulle få en heeeel massa gjort när Knut sover. Han sover förvisso ganska mycket, men då är ofta jag själv så trött/hungrig/i behov av en dusch/sällskapssjuk att jag inte hinner varken teckna eller blogga.
Emil har inte börjat vara ledig än utan börjar med det först nästa vecka, så till dess har jag händerna fulla med världens gulligaste unge! Då känns det faktiskt helt okej att bloggen hamnar lite i skymundan.

Den här veckan är min mamma här så vi passar på att pussa allt vi kan på Knut, som börjar bli mer och mer vaken och tittar storögt på allt vi gör, vi går långa promenader och såklart har vi firat att jag fyllt 30!
Det blev en lugn men väldigt fin tillställning.
Det började med att Emil tog med sig Knut på lång morgonpromenad så jag fick sovmorgon. När jag vaknade hade han dukat upp finfrukost med allt gott man kan tänka sig och mitt på bordet stod det rosa tulpaner.
Jag älskar tulpaner, de gnisslar så trevligt!
Sen kom Vestis förbi och åt frukost med oss, hon hade med sig världens finaste klänning i bästa färgkombinationen rosa och orange, en flaska vin som vi ska dricka ihop i solen så småningom och en tändsticksask från Svenskt Tenn.
Av Emil fick jag biljetter till Trollkarlen från Oz med glada Hudikteatern! Åh hurra, som jag velat se den!
Senare fick jag även en rosa moccamaster från Emil, så nu har vi druckit så mycket kaffe att jag varit helt speedad på kvällarna.

På eftermiddagen dök min mamma upp med en hel hög med presenter till både mig och Knut och på kvällen kom hela tjocka släkten och firade mig.
Mina kompisar kom förbi med världens största och finaste bukett med rosa och oranga rosor!
Kändes precis lagom för en nybliven, lite trött 30-årig mamma.
Den stora 30-års festen får komma lite senare i sommar sen, när alla vänner kan komma och dricka öl på vår gigantiska altan!

Jag hoppas ni har förståelse för att bloggen just nu hamnar i andra hand. Först kommer Knut såklart.
Världens finaste lilla Knut!

5 Kommentarer

  1. Låter som om du hade en fin och härlig födelsedag. Och jag har all förståelse i världen om att bloggen kommer i andra hand. 🙂

  2. Fick du klänningen från Lindex? Såg den i affären och tänkte direkt på dig! Ser fram emot att se den på någon dag:) (Om det nu är någon annan rosa/orange klänning så hoppas jag att den är minst lika fin:)

    • Det var den! Så himla himla fin!

  3. Grattis i efterskott Anna! Njut av din bejbi nu och strunta i oss. Vi finns kvar! Nu när min bejbi är 4 månader har jag minst 5-6 h/ dag bara för mej själv. Så din tid kommer nog! Kram!

  4. Såklart ditt fokus ligger på er nya lilla familjemedlem, så är det och det är helt självklart! Vi bloggläsare finns kvar 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...