Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Uppdaterar!

sep 21, 2014 | Huset | 2 Kommentarer

Nu är jag på väg hem efter fyra dagar i Värmland. Med mig har jag nya pysselideer, lite nyköpt till Knuts rum och ett helt nytt rum hemma i huset jag inte visat er än!

Nu lovar jag att ta tag i bloggen under veckan. Den har blivit alldeles för lidande på sistone. Först ut imorgon: vårt nya rum!

Kolla in här då!

2 Kommentarer

  1. Kul, ser fram emot mer Anna!

  2. Hej Anna!
    Jag letade efter prisuppgifter på din sida, vet inte om jag letade dåligt men jag hittade dem inte. Tänkte fråga vad priset är för ett porträtt?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...